Disseny i desenvolupament d'una plataforma robòtica educativa
Castillo Castells, Domènec
Alcántara Cano, Salvador
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2013
Descripció: 80 p.
Resum: La finalitat del projecte, com el nom indica, tracta de dissenyar i desenvolupar una plataforma robòtica educativa, que pugui ser controlada des d'un entorn amigable i accessible des del major nombre de situacions possible, evitant en la mesura del que sigui possible, dependre d'un sistema operatiu concret. Així mateix es busca desenvolupar un projecte que sigui fàcilment reproduïble amb el mínim cost econòmic.
Resum: La finalitat del proyecto, como su nombre indica, trata de disseñar i desarrollar una plataforma robótica educativa, que pueda ser controlada des de un entorno amigable i accesible des del mayor número de situaciones possible, evitando en la medida de lo possible, depender de un sistema operativo concreto. Asimismo se busca desarrollar un proyecto que sea fácilmente reproducible con el mínimo coste económico.
Resum: The project's goal, as its name suggests, is to dessign and develop an eductional robotic platform that can be controlled from a friendly environment and attainable from most situations, avoiding as far as possible, depending on a particular operating system. Likewise, seeks to develop a project that is easy to reproduce with minimal economical cost.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
Document: Treball final de grau
Matèria: Robots ; Aplicacions educació ; Robots autònoms ; Disseny i construcció



80 p, 1.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2013-02-25, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir