Sistema de comunicación para mensajería de ficheros (HL7)
Gama Ramos, Lorenzo
Pons, Jordi, (Pons Aróztegui) dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2013
Descripció: 73 p.
Resum: El proyecto consiste en la creación de un sistema de mensajería que permita el envío y recepción de ficheros generados por el software de gestión sanitaria UNIT4 Ekon Salus. Las tareas a realizar son, por un lado, la portabilidad del sistema actual basado en Visual Basic a Java y, por el otro, la implementación de un sistema de control y notificación de errores, ya sean generados por el contenido de los ficheros o por la comunicación entre los programas de envío y recepción que constituyen el sistema de mensajería.
Resum: El projecte consisteix en la creació d'un sistema de missatgeria que permeti l'enviament i recepció de fitxers generats pel programari de gestió sanitària UNIT4 Ekon Salus. Les tasques a realitzar són, d'una banda, la portabilitat del sistema actual basat en Visual Basic a Java i, de l'altra, la implementació d'un sistema de control i notificació d'errors, ja siguin generats pel contingut dels fitxers o per la comunicació entre els programes d'enviament i recepció que constitueixen el sistema de missatgeria.
Resum: The project involves the creation of a messaging system that allows sending and receiving files generated by health management software UNIT4 Ekon Salus. The tasks are on the one hand, the portability of the current system based on VisualBasic to Java and, on the other hand, the implementation of amonitoring and reporting of errors, whether generated by thecontent of the files or communication between sending and receiving programs that make up the messaging system.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
Pla d'estudis: Diplomat en Informàtica, especialista de Gestió [32]
Document: Treball final de grau
Matèria: Correu electrònic, Sistemes de ; Processament de dades ; Transmissió de dades, Sistemes de



73 p, 1.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2013-03-18, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir