Facturación de servicios
Manzano Barba, David
Pons, Jordi, (Pons Aróztegui) dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2013
Descripció: 71 p.
Resum: Este proyecto se ha realizado mediante un convenio de prácticas con la empresa UNIT4 (Barberà del Vallès). Se basa en el desarrollo de un nuevo módulo enfocado hacia compañías distribuidoras de productos, que será incorporado en el software de gestión que vende la empresa. Este módulo consistirá en facturar algunos servicios ofrecidos en los envíos de paquetes, que se incluirán en el albarán de entrega de los mismos.
Resum: Aquest projecte s'ha realitzat mitjançant un conveni de pràctiques amb l'empresa UNIT4 (Barberà del Vallès). Es basa en el desenvolupament d'un nou mòdul enfocat cap a companyies distribuïdores de productes, que serà incorporat al software de gestió que ven l'empresa. Aquest mòdul consistirà en facturar alguns serveis oferts en els enviaments de paquets, que s'inclouran en l'albarà de lliurament.
Resum: This project was realized using a working agreement with the company UNIT4 (Barberà del Vallès). It is based on developing a new module for distribution companies that will be incorporated into the management software that sells UNIT4. This module will be to invoice some services offered in packet delivery to be included in the bill of these.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
Pla d'estudis: Diplomat en Informàtica, especialista de Gestió [32]
Document: Treball final de grau
Matèria: Comptabilitat ; Processament de dades ; Automatització



71 p, 2.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2013-03-25, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir