To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/17881

Projecte constructiu d'urbanització del carrer Laureà Miró (Antiga N-340) fase IV, al terme municipal de Sant Feliu de Llobregat
Rañé Mancha, Alba
Pinós Alseda, Josep
[ANGLÈS] The object of this project is the redevelopment of the N-340 in Sant Feliu de Llobregat, between “Passeig de Massana” and “Rambla Marquesa Castellbell”. This project consists of a final phase of development due to this road had carried out three phases of development that it has turned the old N-340 into an urban vial. The importance of this project lies in the fact that the N-340 divides Sant Feliu de Llobregat in two areas (same thing happens with the railway line) preventing the city structure and the communication between people, which besides modernizing the civil service in the city center, it serves to reduce traffic and increase the pedestrian use of this road.
[CATALÀ] Es tracta de la reurbanització de la N-340 al seu pas per Sant Feliu de Llobregat, entre el passeig de Massana i la Rambla Marquesa Castellbell. Aquest projecte consisteix en una última fase d’urbanització de la carretera, degut a que en la carretera Laureà Miró ja s’han dut a terme tres fases d’actuacions que han convertit la antiga N-340 en una via urbana. La importància d’aquesta obra es deguda a que la existència d’aquesta nacional implicava la separació del municipi en dues zones (fet similar al produït per la línea ferroviària), dificultant l’estructuració de la ciutat i la comunicació entre les persones. La qual cosa fa que a més d’una obra civil adreçada a modernitzar els serveis en el centre de la ciutat, serveixi per reduir el trànsit rodat i augmentar l’ús peatonal d’aquesta via.
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria civil::Infraestructures i modelització dels transports::Transport urbà
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria civil::Infraestructures i modelització dels transports::Transport per carretera
-Àrees temàtiques de la UPC::Urbanisme::Planejament urbà
-Streets--Design and construction
-City planning
-Municipal engineering
-Carrers--Projectes i construcció
-Urbanisme
-Enginyeria urbana
Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es/
Bachelor Thesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Show full item record

Related documents

 

Coordination

 

Supporters