Servidor municipal de datos espaciales con capacidad para WMTS : aplicación al callejero municipal de Malgrat de Mar
Gutiérrez San Martín, Íñigo
Ferrero Beato, Ignacio
Oller, Joan Marc
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Data: 2012
Descripció: 75 p.
Resum: El sistema inclou un servidor d'aplicacions, un servidor de dades espacials i un sistema gestor de bases de dades alfanumèriques; dóna servei de mapes sota l'especificació Web Map Tile Service, de l'OGC, i s'explica el procés de confecció dels tiles per a cada nivell de zoom amb el programari GeoWebCache integrat en Geoserver. Mostra l'estructura de matrius de tessel·les (TileMatrix) i piràmides (TileMatrixSets). Implementa un portal visualitzador de mapes (geoportal), capaç per a WMTS i WMS, amb les opcions d'exploració de capes i consulta a la base de dades del carrerer oficial de l'Ajuntament de Malgrat de Mar.
Resum: El sistema incluye un servidor de aplicaciones, un servidor de datos espaciales y un sistema gestor de bases de datos alfanuméricas; da servicio de mapas bajo la especificación WebMapTileService, del OGC, y se explica el proceso de confección de los tiles para cada nivel de zum con el software GeoWebCache integrado en Geoserver. Muestra la estructura de matrices de teselas (TileMatrix) y pirámides (TileMatrixSets). Implementa un portal visualizador de mapas (geoportal), capaz para WMTS y WMS, con las opciones de exploración de capas y consulta a la base de datos del callejero oficial del Ayuntamiento de Malgrat de Mar.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Teledetecció i Sistemes d'Informació Geogràfica [4314828]
Col·lecció: Facultat de Filosofia i Lletres. Màster en tecnologies de la informació geogràfica
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Sistemes d'informació geogràfica -- Estudi de casos



75 p, 11.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Filosofia i Lletres. TFM

 Registre creat el 2017-07-13, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir