Plataforma e-commerce Magento, millora de la importació massiva de productes
Augé Gibert, Oriol
Martí Escalé, Ramon (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Robbins, Greg
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2012
Descripció: 78 p.
Resum: Aquest projecte tracta de la millora de l'actual sistema d'importació que disposa Magento. Actualment per importar els productes a una botiga Magento es necessita treballar amb un fitxer csv on s'introdueix una gran quantitat de dades i requereix una gran quantitat de temps i esforç per part de l'empresa. Per millorar l'actual sistema, es proposa crear una integració entre Magento i Google Docs, fent que tots els productes que es vulguin importar s'introdueixin en un full de càlcul Google Docs i s'importin a la botiga Magento.
Resum: Este proyecto trata de la mejora del actual sistema de importación que contiene Magento. En la actualidad, para importar los productos a una tienda Magento se requiere trabajar con un fichero csv donde se introducen grandes cantidades de datos y requiere una gran cantidad de tiempo y esfuerzo por parte de la empresa. Para mejorar dicho sistema, se propone la creación de una integración entre Magento y Google Docs, haciendo que todos los productos que se desee importar se introduzcan en una hoja de cálculo Google Docs y se importen a la tienda Magento.
Resum: This project is about improving Magento's present importation system. Nowadays, to import products to a Magento store, it is necessary to work with a CSV file which contains a huge amount of data and it takes a lot of time and effort for the company. To improve the present system, it is proposed an integration between Magento and Google Docs. Thus, all products that are wished to import, will be introduced on a Google Docs calculus sheet and imported to Magento store.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Comerç electrònic ; Processament de dades ; Inventaris ; Control



Presentació
24 p, 1.6 MB

Projecte
78 p, 2.9 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2014-01-24, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir