QDIUS2 (Query Device Information Using Specific Sensors)
Santos Chamizo, Cristóbal
Roig, Jordi, (Roig Zárate), dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2012
Descripció: 44 p.
Resum: QDius2 és una aplicació pensada per a persones amb discapacitat visual. Consisteix en realitzar una descripció verbalitzada de l'estat d'un electrodomèstic utilitzant un dispositiu mòbil amb sistema operatiu Android. L'aplicació guiarà verbalment l'usuari perquè pugui enfocar el panell de control de l'electrodomèstic amb la càmera. Es processarà la imatge obtinguda per extreure la seva informació, ja sigui en el mateix mòbil o al núvol, segons les preferències de l'usuari, i es llegirà la informació resultant.
Resum: QDius2 es una aplicación pensada para personas con discapacidad visual. Consiste en realizar una descripción verbalizada del estado de un electrodoméstico utilizando un dispositivo móvil con sistema operativo Android. La aplicación guiará verbalmente al usuario para que pueda enfocar el panel de control del electrodoméstico con la cámara. Se procesará la imagen obtenida para extraer su información, ya sea en el mismo móvil o en la nube según las preferencias del usuario, y se leerá esta información resultante.
Resum: QDius2 is a mobile application for visually impaired people. It verbally describes a home appliance's status using a mobile device with the Android OS. The app helps the user, using a synthesized voice, to aim the device's camera to the appliance's control panel. This picture will be processed to extract the information, either in the device itself or in the cloud, according to the user's preferences, and the result will be verbalized.
Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Telèfon mòbil ; Programació ; Imatges ; Processament ; Tècniques digitals



44 p, 711.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2014-01-24, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir