Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest document: http://hdl.handle.net/2072/216723

Devienne i el fagot : una visió de les obres de fagot i el seu moment
Serra Garcia, Laura
Escola Superior de Música de Catalunya; Borràs i Roca, Josep
L’objectiu del treball és conèixer millor la figura de François Devienne i la seva obra per a fagot. Per això es fa un recorregut per la seva biografia, context històric i musical, el fagot de l’època, amb el qual tocava i per al qual composava, el seu catàleg de l’obra musical per fagot i una anàlisi de dues de les seves obres, una sonata i un quartet. Aquesta darrera part no es tracta només d’una anàlisi formal, sinó que recull també la vessant interpretativa.
El objetivo del estudio es conocer mejor la figura de François Devienne y su obra para fagot. Para ello, se lleva a cabo un recorrido por su biografía, contexto histórico y musical, el fagot de la época, con el que tocaba y para el cual componía, su catálogo de obras para fagot y un análisis de dos de sus obras, una sonata y un cuarteto. Esta última parte no se trata solo de un análisis formal, sino que recoge también su vertiente más interpretativa.
The aim of this work is to know a little bit more about François Devienne and his compositions. In order to achieve this goal, I review his biography, the historic and musical context where he lived, the features of this period’s bassoon–the instrument that he played and for which he composed –and his works for bassoon; moreover, I add in this field the analysis of two of his works (a sonata and a quartet). This analysis is not only formal, but also refers to the interpretative aspects.
17-07-2013
78 - Música
Devienne, François -- Crítica i interpretació
Fagot, Música per a -- Anàlisi i apreciació
Música -- França -- S. XVIII
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
33 p.
Projecte/Treball fi de carrera o de grau
         

Text complet d'aquest document

Fitxers Mida Format Descripció
PF Laura Serra Garcia.pdf 402.1 KB PDF Projecte final
Portada PF Laura Serra Garcia.pdf 37.16 KB PDF Portada

Mostra el registre complet del document