Tenda Virtual orientada a compres per escaneig amb el telèfon mòbil
Martínez Ingelmo, Sergio
Benítez Fernández, Yolanda (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2013
Descripció: 111 p.
Resum: CMS (Sistema Gestor de Continguts) és una tecnologia en ple auge que permet implantar solucions web d'una manera senzilla, econòmica i amb un fàcil manteniment per part dels usuaris que en fan ús. Aquest projecte és un estudi que pretén analitzar i escollir el millor CMS dirigit a comerç electrònic d'entre el ventall existent actualment al mercat, creant un document que serveixi de referent o guia a qualsevol persona interessada en implantar un sistema d'aquestes característiques. A més, es centrarà a la programació d'un component instal·lable pel CMS escollit que permeti introduir-nos a la creació d'extensions i ens formi en l'àmbit de la programació web. Aquest component el podrem afegir al CMS i permetrà realitzar compres escanejant codis amb el telèfon mòbil.
Resum: CMS (Sistema Gestor de Contenidos) es una tecnología en pleno auge que permite implantar soluciones web de una manera sencilla, económica y con un mantenimiento fácil por parte de los usuarios que la utilicen. Este proyecto es un estudio que pretende analizar y escoger el mejor CMS dirigido a comercio electrónico de entre el abanico que existe actualmente en el mercado, creando un documento que sirva de referente o GUI a cualquier persona interesada en implantar un sistema de estas características. Además, se centrará en la programación de un componente instalable para el CMS escogido que permita introducirnos en la creación de extensiones y nos forme en el ámbito de la programación web. Este componente lo podremos añadir al CMS y permitirá realizar compras escaneando códigos con el teléfono móvil.
Resum: CMS (Content Management System) is a booming technology that allows us to implement web solutions with a simple, economic and easy maintenance by users who handles it. This project is a study that aims to analyze and choose the best CMS eCommerce targets from the range available on the market, creating a document that serves as a reference/GUI to anyone interested in implementing this kind of system. In addition, we'll focus on scheduling an installable component for the chosen CMS to allow us into creating extensions and form us in the field of web programming. This component may be added to CMS and will let us to make purchases by scanning codes with mobile phone.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
Pla d'estudis: Diplomat en Informàtica, especialista de Gestió [32]
Document: Treball final de grau
Matèria: Software d'aplicacions ; Desenvolupament



111 p, 2.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2014-01-24, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir