Título:
|
Religious Slaughter in Europe
|
Autor/a:
|
Velarde Calvo, Antonio; Anil, H.; Cenci Goga, B.; Frencia, J. P.; Lambooij, B.; Von Holleben, K.; von Wenzlawowicz, M.; Dalmau Bueno, Antoni
|
Otros autores:
|
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries |
Abstract:
|
Halal and Shechita slaughter were assessed in 135 European abattoirs. Shechita is carried out without stunning in all abattoirs, while 65% of cattle abattoirs, 50% small ruminants and 50% poultry abattoirs use preslaughter stunning for Halal Slaughter. |
Fecha de creación:
|
2008 |
Materia(s):
|
Aliments -- Aspectes religiosos -- Europa Escorxadors -- Europa |
Derechos:
|
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
|
Páginas:
|
1 p. |
Tipo de documento:
|
Objeto de conferencia |
Compartir:
|
|