Gestión centralizada de software de una red sanitaria en Clientes Windows
Sánchez Gutiérrez, Sergio
Benítez Fernández, Yolanda (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2013
Descripció: 84 p.
Resum: El proyecto que se presenta trata del estudio y desarrollo para la implementación de un sistema de gestión centralizada de software de una red Sanitaria en Clientes Windows. Este proyecto surge de la necesidad, en una empresa concertada dado el crecimiento de la red, de poder administrar los host de una manera más automatizada y más eficiente.
Resum: El projecte que es presenta tracta de l'estudi i desenvolupament per a l'implementació d'un sistema de gestió centralitzada de programari d'una xarxa sanitària a Clients Windows. Aquest projecte sorgeix de la necessitat, en una empresa concertada donat el creixement de la xarxa, de poder administrar els hosts d'una manera més automatitzada i més eficient.
Resum: The current project is a research and development for the implementation of a centralized management system of a health network software on Windows clients. This project arises from the need, in a concerted company given the growth of the network, the host can manage in a more automated and more efficient.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
Document: Treball final de grau
Matèria: Programari ; Gestió



84 p, 1.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2014-01-24, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir