Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/19746
Título: | Pla d’empresa d’un negoci innovador al sector de la restauració |
---|---|
Autor/a: | Alivés Serbosa, Ernest |
Otros autores: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Organització d'Empreses; Tura Solvas, Marta |
Abstract: | |
Materia(s): | -Àrees temàtiques de la UPC::Economia i organització d'empreses::Competitivitat i innovació -Àrees temàtiques de la UPC::Economia i organització d'empreses::Direcció d'operacions -Restaurants -- Management -New business enterprises -Business planning -Market surveys -Marketing -- Planning -Feasibility studies -Restaurants -- Direcció i administració -Empreses -- Creació -Empreses -- Planificació -Mercat -- Anàlisi -Màrqueting -- Planificació -Estudis de viabilitat |
Derechos: | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Tipo de documento: | Trabajo/Proyecto fin de carrera |
Editor: | Universitat Politècnica de Catalunya |
Compartir: |