Desenvolupament d'una aplicació web per a la gestió d'intercanvi de llibres i compartició de relats
Sánchez Ortega, Iván
Pedret Ferré, Carles (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2014
Descripció: 93 p.
Resum: El projecte es basa en el desenvolupament d'un aplicació web amb l'objectiu de facilitar l'intercanvi de llibres mitjançant una manera ràpida i eficaç alhora que es redueixen els costos fins a ser mínims o inexistents. També inclou la funcionalitat d'afegir relats d'autors aficionats amb la finalitat de compartir aquests amb la resta d'usuaris, els quals tenen la possibilitat de comentar tant els llibres com els relats.
Resum: El proyecto se basa en el desarrollo de una aplicación web con el objetivo de facilitar el intercambio de libros mediante una manera rápida y eficaz a la misma vez que se reducen los costes hasta llegar a ser mínimos o inexistentes. También incluye la funcionalidad de añadir relatos de autores aficionados con la finalidad de compartir estos con el resto de usuarios, los cuales tienen la posibilidad de comentar tanto los libros como los relatos.
Resum: This project is based on web application development. It aims to facilitate the exchange of books and do it in a quick and efficient at the same time reducing costs to become minimal or nonexistent. This also includes the ability to add stories of amateur authors in order to share these with other users, which have the opportunity to comment on both the books and the stories.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
Pla d'estudis: Diplomat en Informàtica, especialista de Gestió [32]
Document: Treball final de grau
Matèria: Pàgines web ; Disseny ; Intercanvi literari i científic



93 p, 2.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2014-01-24, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir