Título:
|
Proyecto de apertura de un restaurante turístico en Barcelona
|
Autor/a:
|
Lafuente Torres, Cristina
|
Otros autores:
|
Universitat Abat Oliba CEU. Departament de Ciències Econòmiques i Socials; Prats Salmurri, Federico, |
Resum:
|
Aquest treball de Final de Carrera pretén desenvolupar un Pla de Viabilitat per tal de reduir el risc en la inversió de un nou restaurant a Barcelona.
A partir de certes dades i hipòtesis coherents, s’ha elaborat un complet pla de negocis que envolta totes les variables que poden influir en el fracàs o èxit del nou negoci. Els punts més rellevants del treball son l’estudi de mercat, el pla de marketing y el pla financer. A més es parla d’altres punts també rellevants com son els requeriments legals necessaris per tal d’iniciar la activitat o l’influencia que te el personal en el client final entre d’altres. |
Fecha de creación:
|
21-01-2014 |
Materias (CDU):
|
65 - Gestió i organització. Administració i direcció d'empreses. Publicitat. Relacions públiques. Mitjans de comunicació de masses |
Materia(s):
|
Projecte d'empresa Estudis de viabilitat Planificació empresarial Finançament de l'empresa Restaurants Barcelona (Catalunya) Marketing |
Derechos:
|
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
|
Páginas:
|
96 p. |
Tipo de documento:
|
Trabajo/Proyecto fin de carrera |
Compartir:
|
|