Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10256/8827
Título: | Implantació d’un sistema APPCC en les línies de canelons, croquetes i lasanyes a l’empresa de plats precuinats CUINATS JOTRI S.L. |
---|---|
Autor/a: | Martínez Rebato, Juanjo |
Otros autores: | Bosch Puig, Lluís; Universitat de Girona. Escola Politècnica Superior |
Abstract: | |
Fecha de creación: | 07-02-2014 |
Materia(s): | -Anàlisi de perills i punts de control crític -Aliments precuinats -- Indústria i comerç -Aliments -- Indústria i comerç -- Control de qualitat -Convinience foods -- Industries -Food industry and trade -- Quality control -Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system) |
Derechos: | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Tipo de documento: | Trabajo/Proyecto fin de carrera |
Compartir: |