Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/224244

L'informe pericial
Guinovart Gracia, Joan; Jornada l'actuació policial en els delictes contra la propietat intel·lectual i industrial (2013 : Mollet del Vallès)
Institut de Seguretat Pública de Catalunya
L’informe pericial. La essència és la comparativa. Cal conèixer les característiques i particularitats dels elements originals i comparar-los amb els dubtosos. No sempre resulta indispensable disposar d’elements originals el que si cal és tenir la informació tècnica sobre el producte.
Presentació del bloc de la jornada "La falsificació de marca i l’informe pericial"
2014
34 - Dret
Productes de marca -- Aspectes legals
Informes de la policia
Delictes contra la propietat intel·lectual -- Congressos -- 2013
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
18 p.
Conference Object
Institut de Seguretat Pública de Catalunya
         

Full text files in this document

Files Size Format
Guinovart-Joan.pdf 1.614 MB PDF

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

López Potoc, Cristina; Jornada l'actuació policial en els delictes contra la propietat intel·lectual i industrial (2013 : Mollet del Vallès)
Lopez, Manuel; Jornada l'actuació policial en els delictes contra la propietat intel·lectual i industrial (2013 : Mollet del Vallès)
Ramos Lorenzo, Aurea; Jornada l'actuació policial en els delictes contra la propietat intel·lectual i industrial (2013 : Mollet del Vallès)
Gómez Martín, Victor; Jornada l'actuació policial en els delictes contra la propietat intel·lectual i industrial (2013 : Mollet del Vallès)
Domènech Gustems, Xavier; Jornada l'actuació policial en els delictes contra la propietat intel·lectual i industrial (2013 : Mollet del Vallès)
 

Coordination

 

Supporters