To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/22436

Antioxidant Properties of Artemisia annua Extracts in Model Food Emulsions
Skowyra, Monika; Gallego Iradi, María Gabriela; Segovia Gómez, Francisco José; Almajano Pablos, María Pilar
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química; Universitat Politècnica de Catalunya. ENGIBIO - Enginyeria i Biotecnologia
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química
-Chemical engineering
-Antioxidants
-Artemisia annua
-antioxidants
-oil-in-water emulsions
-lipid oxidation
-Antioxidants
-Enginyeria química
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Article - Published version
Article
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Gallego Iradi, María Gabriela; Gordon, Michael H.; Segovia Gómez, Francisco José; Skowyra, Monika; Almajano Pablos, María Pilar
Skowyra, Monika; Falguera, Víctor; Gallego Iradi, María Gabriela; Peiró, Sara; Almajano Pablos, María Pilar
Skowyra, Monika; Calvo, Maria Isabel; Gallego Iradi, María Gabriela; Azman, Nurul Aini Binti Mohd; Almajano Pablos, María Pilar
Azman, Nurul Aini Binti Mohd; Gordon, Michael H.; Skowyra, Monika; Segovia Gómez, Francisco José; Almajano Pablos, María Pilar
Gallego Iradi, María Gabriela; Gordon, Michael H.; Segovia Gómez, Francisco José; Almajano Pablos, María Pilar
 

Coordination

 

Supporters