La administración pública deliberativa como respuesta al problema de la exclusión social : el caso de la Política de Inclusión Social de la comarca de Noguera)
Cabezas Valencia, Ximena Alejandra
Brugué, Quim
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia

Data: 2014
Descripció: 40 p.
Resum: Por muchos años, la Administración Pública tuvo que dar respuesta a través de sus actuaciones a una sociedad con problemas bien definidos frente a los cuales solo eran relevantes los actores del sector público. Hoy la sociedad ha cambiado y ha dado origen a los wicked problems o problemas que resisten a ser solucionados, dentro de los cuales está el de la exclusión social. Estos nuevos problemas exigen pasar de la Administración Pública Tradicional a la Administración Pública Deliberativa mejor preparada para afrontar problemas complejos, partiendo del dialogo, la negociación y la participación ciudadana.
Resum: Durant molts anys, l'Administració Pública ha hagut de donar resposta, a través de les seves actuacions, a una societat amb problemes ben definits, en front dels quals tansols eren rellevants els actors del sector públic. Avui la societat ha cambiat, cosa que ha suposat l'orígen dels "wicked problems" o problemes que es resisteixen a ser solucionats, entre els quals hi trobem l'exclusió social. Aquests nous problemes exigeixen passar de l'Administración Pública Tradicional a l'Admnistració Pública Deliberativa, millor preparada per fer front als problemes complexos, partint del diàleg, la negociació i la participació ciutadana.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Gestió Pública [4313500]
Col·lecció: Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia. Treballs de màster i postgrau. Màster en Gestió Pública
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Aïllament social ; Problemes perversos ; Exclusió social ; Administració Pública Deliberativa ; Wicked problems ; Exclusión social ; Administración Pública Deliberativa



40 p, 249.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Ciències Polítiques i Sociologia. TFM

 Registre creat el 2014-07-20, darrera modificació el 2022-09-08



   Favorit i Compartir