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Título: | Radical Scavenging of White Tea and Its Flavonoid Constituents by 2 Electron Paramagnetic Resonance (EPR) Spectroscopy |
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Autor/a: | Azman, Nurul Aini Binti Mohd; Peiró Sánchez, Sara; Fajarí, Lluís; Julià, Luis; Almajano Pablos, María Pilar |
Otros autores: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química; Universitat Politècnica de Catalunya. ENGIBIO - Enginyeria i Biotecnologia |
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Materia(s): | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química -Tea--chemistry -Tea--Health aspects -Antioxidants--therapeutic use -white tea -EPR -spin trap -antioxidant activity -radical scavenging -Te negre -Antioxidants |
Derechos: | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Tipo de documento: | Artículo - Versión publicada Artículo |
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