Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/24087

Mercado de Lactarius deliciosus. Modelización de la oferta en España
Diaz Balteiro, Luis; Alfranca Burriel, Òscar; Voces González, Roberto
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. GREA - Grup de Recerca d'Enginyeria Agro-Ambiental
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Biotecnologia i millora genètica vegetal
-Fungi
-Mushrooms, Edible
-Edible mushrooms
-Lactarius deliciosus
-Non-wood forest products
-Supply function
-Bolets comestibles
-Fongs
Article - Versió publicada
Article
         

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a

de Mori, Claudia; Batalha, Mário Otávio; Alfranca Burriel, Òscar
Aparicio del Moral, Jesus Omar; Candela Lledó, Lucila; Alfranca Burriel, Òscar
Aparicio del Moral, Jesus Omar; Alfranca Burriel, Òscar; Jiménez Martinez, Joaquin; García Aróstegui, J.L.; Candela Lledó, Lucila; López, Jose Luis