Convergencias y divergencias de los intereses económicos y políticos del Reino Unido, España y la UE en América Latina
Irwin-Brown, Daniel

Publicació: Institut Universitari d'Estudis Europeus 2014
Descripció: 83 p.
Resum: En el presente trabajo se analizan los intereses económicos y políticos del Reino Unido, de España y de la UE en América Latina. Se pretende explicar las convergencias y las divergencias de los intereses de los tres y en que medida esto supone una Europeización de las políticas de la UE hacia América Latina. Es decir, si la convergencia de intereses de los dos estados miembros tiene incidencia en la elaboración y aplicación de las políticas comunitarias.
Resum: En aquest treball s'analitzen els interessos econòmics i polítics del Regne Unit, d'Espanya i de la Unió Europea a Amèrica Llatina. Es pretén explicar les convergències i les divergències en els interessos dels tres i analitzar fins a quin punt això suposa una Europeïtzació de les polítiques de la UE envers Llatinoamèrica. És a dir, si la convergència d'interessos dels dos Estats Membres repercuteix en l'elaboració i l'aplicació de les polítiques comunitàries.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials i que es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original. Cal que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Institut Universitari d'Estudis Europeus. Màster Universitari en Integració Europea. Quaderns de recerca (Bellaterra)
Pla d'estudis: Quaderns de recerca (Bellaterra) ; 28
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Gran Bretanya ; Relacions ; Amèrica Llatina ; Espanya ; Unió Europea ; Relacions econòmiques exteriors



83 p, 953.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2014-10-06, darrera modificació el 2022-10-26



   Favorit i Compartir