Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/23103

Adequació pràctica dels continguts del mòdul professional “Presa de mostres i control de qualitat” al CFGM de forneria, pastisseria i confiteria: proves i tests sensorials.
Prats Porcar, Rosana
Universitat Politècnica de Catalunya. Institut de Ciències de l'Educació; Font Soldevila, Josep
-Àrees temàtiques de la UPC::Ensenyament i aprenentatge::Formació professional
-Food--Sensory evaluation
-Vocational education
-sensorial
-xocolata
-tast
-pastisseria
-organolèptic
-gust
-aroma
-professorat
-Aliments -- Anàlisi sensorial
-Formació professional
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Trabajo fin de máster
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a