To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/24284
Title: | The implementation of Lean Six Sigma methodology in the wine sector: an analysis of a wine bottling line in Trentino |
---|---|
Author: | de Gracia Manceñido, Sergio |
Other authors: | Raffaelli, Roberta |
Abstract: | |
Abstract: | |
Subject(s): | -Àrees temàtiques de la UPC::Economia i organització d'empreses::Direcció d’operacions::Anàlisi de processos de negoci i de fabricació -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria mecànica::Processos de fabricació mecànica::Fabricació flexible -Àrees temàtiques de la UPC::Economia i organització d'empreses::Gestió de la qualitat -Wine and wine making -Lean manufacturing -Six sigma (Quality control standard) -Industrial management -Vinicultura -Producció ajustada -Sigma sis (Procès de qualitat) -Empreses -- Direcció i administració |
Rights: | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Document type: | Bachelor Thesis |
Published by: |
Universitat Politècnica de Catalunya; Università degli Studi de Trento |
Share: |