Anàlisi i disseny eCommerce : Productes de Casa, venda de productes de la agricultura catalana
Motta Ávila, Efraín Felipe
Talló Sendra, Marc (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2014
Descripció: 84 p.
Resum: El projecte que és trobarà a continuació consisteix en l'anàlisi i desenvolupament d'una aplicació web orientada al comerç electrònic per un client que distribueix productes relacionats amb l'agricultura catalana. Aquest client ens planteja una idea respecte al model de negoci, i ens demana la realització tant de la part de Programació, com la part de documentació necessària per que pugui ser fàcil de mantenir en futures versions del software i tindre un bon punt de partida per a futures versions.
Resum: El proyecto que se encontrará a continuación consiste en el análisis y desarrollo de una Aplicación web orientada para el comercio electrónico para un cliente que distribuye productos relacionados con la agricultura catalana. Este cliente nos plantea una idea respecto al modelo de negocio, y nos pide la realización tanto de la parte de programación como de la parte de documentación necesaria para que pueda ser fácil de mantener y partir de una buena base para futuras versiones del software.
Resum: In The following project you will find the analysis and development of a web Application eCommerce Oriented. This application has been made following the specifications of a client that present us, an idea about, how he thinks the business model should be. The client requests us to produce the programming part as documentation part necessary, in order to having a good starting point for future versions of software.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Comerç electrònic ; Processament de dades ; Pàgines web ; Desenvolupament



Memòria
84 p, 3.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2015-02-20, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir