Desenvolupament d'una aplicació Android per gestionar rutes de Bicing
Salmerón Amselem, Daniel
Tanas, Cristian Stefan
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2014
Descripció: 78 p.
Resum: En aquest projecte es presenta el desenvolupament d'un sistema integrat per facilitar i incentivar l'ús dels serveis de bicicletes públiques. Seguint una arquitectura client/servidor, l'aplicació és capaç de proporcionar les millors rutes en bicicleta que connectin dos punts de la ciutat. A més, l'aplicació agrega informació que les empreses gestores dels serveis públics d'aquest mitjà de transport posen a disposició dels seus clients. Tot i que de moment l'aplicació es centra en el servei de Bicing de la ciutat de Barcelona, no es descarta la seva ampliació a altres ciutats del món.
Resum: En este proyecto se presenta el desarrollo de un sistema integrado para facilitar e incentivar el uso de los servicios de bicicletas públicas. Siguiendo una arquitectura cliente/servidor, la aplicación es capaz de proporcionar las mejores rutas en bicicleta entre dos puntos de la ciudad. Además, la aplicación agrega información que las empresas gestoras de los servicios públicos de este medio de transporte ponen a disposición de sus clientes. A pesar de que la aplicación se centra en el servicio de Bicing de la ciudad de Barcelona, no se descarta su ampliación a otras ciudades del mundo.
Resum: In this project we are presenting the development of an integrated system that eases and incentives the use of public bicycles services. Following a client/server architecture, the application is able to provide the best bicycle routes between two points of the city. Moreover, the application aggregates information that the companies in charge of the public bicycle sharing services provide to their users. Although the application focuses on the Bicing service of the city of Barcelona, future plans might involve other cities.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Programari d'aplicació ; Desenvolupament



Memòria
78 p, 7.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2015-02-20, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir