Estudi per a la implantació d'un ERP en una empresa de fabricació de material per a minusvàlids
Pérez Castilla, David
Sánchez Castelló, José María
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2014
Descripció: 88 p.
Resum: Un sistema ERP és una aplicació que ens permet fer la gestió dels processos de negoci de una forma àgil. Aquest projecte tracta sobre l'estudi per a la implantació d'un ERP en una empresa de fabricació de material per a minusvàlids. Inicialment es farà una part teòrica sobre el que són els sistemes ERP. A continuació, s'analitza el funcionament de l'empresa on es realitzarà l'estudi. Finalment, s'estudien tres solucions ERP del mercat actual i es selecciona la que millor s'adapta a les necessitats i requeriments en vistes a una possible implantació.
Resum: Un sistema ERP es una aplicación que nos permite hacer la gestión de los procesos de negocio de una forma ágil. Este proyecto trata sobre el estudio para la implantación de un ERP en una empresa de fabricación de material para minusválidos. Inicialmente, se hará una parte teórica sobre el que son los sistemas ERP. A continuación, se analizará el funcionamiento de la empresa donde se realizará el estudio. Finalmente, se estudian tres soluciones ERP del mercado actual i se selecciona la que mayor se adapte a las necesidades y requerimientos en vistas a una posible implantación.
Resum: An ERP system is an application that allows us to manage business processes in a quick and efficient way. This project studies the implementation of an ERP system in a company which manufactures equipment for the disabled. The essay presents two different parts: theoretical and practical. The first part is conceptual and contains an explanation on ERP systems. Then, the studied company's mode of operation is presented. Finally, three current ERP solutions are presented and the one which best suits the company needs and requirements is selected in view of a possible implementation.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Recursos informatius ; Direcció i administració



Memòria
88 p, 1.6 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2015-03-02, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir