Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/27968
Títol: | Multi-plate freeze concentration: Recovery of solutes occluded in the ice and determination of thawing time |
---|---|
Autor/a: | Gulfo, Rafael; Auleda, Josep Maria; Moreno Moreno, Fabián Leonardo; Ruiz Pardo, Ruth Yolanda; Hernández Yáñez, Eduard; Raventós Santamaria, Mercè |
Altres autors: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària |
Abstract: | |
Matèries: | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments -Ice--Research -Stages of concentration -form factor -concentration index -ice concentration -fractionated thawing -SUB-COOLED SURFACE -FALLING FILM -FRUIT JUICES -TECHNOLOGY -INCLUSION -Congelació |
Drets: | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Tipus de document: | Article - Versió publicada Article |
Compartir: |