To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/27975

Comparison of the microbial dynamics and biochemistry of laboratory sourdoughs prepared with grape, apple and yogurt
Gordún Quiles, Elena; Valle Mendoza, Luis Javier del; Ginovart Gisbert, Marta; Carbó Moliner, Rosa
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química; Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Matemàtica Aplicada III; Universitat Politècnica de Catalunya. PSEP - Polimers Sintètics: Estructura i Propietats. Polimers Biodegradables.; Universitat Politècnica de Catalunya. SC-SIMBIO - Sistemes complexos. Simulació discreta de materials i de sistemes biològics
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Ciències de la terra i de la vida::Microbiologia
-Yeasts--physiology
-Sourdough
-grape
-ingredients
-lactic acid bacteria
-yeast
-Aliments -- Microbiologia
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Article - Published version
Article
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Valle Mendoza, Luis Javier del; Ginovart Gisbert, Marta; Gordún Quiles, Elena; Carbó Moliner, Rosa
Gordún Quiles, Elena; Carbó Moliner, Rosa; Ginovart Gisbert, Marta
Anglès, Guillem; Carbó Moliner, Rosa; Gordún Quiles, Elena; Ginovart Gisbert, Marta
Gordún Quiles, Elena; Carbó Moliner, Rosa; Ginovart Gisbert, Marta
 

Coordination

 

Supporters