Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/252017

Música hongaresa en el repertori violístic del segle XX : anàlisi de la rellevància dels compositors hongaresos en el creixent interès compositiu de la música per a viola del segle XX
Tort Cano, Oriol
Escola Superior de Música de Catalunya; Simarro, Miguel
En les següents pàgines s’intenta mostrar la gran quantitat i qualitat de música hongaresa per viola del segle XX disponible, el perquè de tant material en comparació amb altres èpoques i el grau de coneixement que es té d’aquest repertori. El treball està realitzat a través de la recopilació d’informació de tots els aspectes en relació, i d’enquestes a estudiants de viola que permeten conèixer altres aspectes com el contacte d’aquests amb la música hongaresa. Amb la seva lectura es pot descobrir una infinitat d’obres molt desconegudes, de noms importants per la història de l’instrument i del poc coneixement que es té d’alguns d’aquests aspectes.
En las siguientes páginas se intenta mostrar la gran cantidad y calidad de música húngara para viola del siglo XX disponible, el porqué de tanto material en comparación con otras épocas y el grado de conocimiento que se tiene de este repertorio. El trabajo está realizado a través de la recopilación de información de todos los aspectos en relación, y de encuestas a estudiantes de viola que permiten la conexión con otros aspectos como el contacto de éstos con la música húngara. Con su lectura se puede descubrir un sinfín de obras muy desconocidas, de nombres importantes para la historia del instrumento y del poco conocimiento que se tiene de algunos de estos aspectos.
In the following pages the intention is to show the quantity and quality of the Hungarian music for viola of the twentieth century available, why there is so much material as compared to other times and the knowledge we have of this repertoire. The work is done through the collection of information concerning all aspects, and surveys to viola students that allow connection with other aspects such as their contact with Hungarian music. With its reading you will discover a host of largely unknown works, of important names in the history of the instrument and the little knowledge we have of some of these issues.
08-07-2015
78 - Música
Viola, Música per a -- Hongria -- S. XX
Música -- Hongria -- S. XX
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/es/
36 p.
Trabajo/Proyecto fin de carrera
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
Música hongaresa per viola.pdf 2.412 MB PDF Projecte final

Mostrar el registro completo del ítem