Biblioteca de Cecs en Xarxa : un projecte de polítiques culturals per a persones cegues
Bestard Bou, Joan Josep
Tresserras, Joan Manuel, 1955- , dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2015
Descripció: 100 p.
Resum: Biblioteca de Cecs en Xarxa, un projecte de polítiques culturals per a persones cegues is a study about culture accessibility in Barcelona taking care of the situation of blind people and a proposal of cultural policies about the same subject. The goals of the study are, firstly, to collect a solid knowledge about the cultural accessibility panorama in the theatres, museums, cinemas, televisions and literary world and, secondly, to conduct a survey to assess the opinion of blind people about this areas. Finally, there is the cultural policies proposal that consists in the development of a public structure called Blind people Net Library. This structure musts lead public actions concerning accessibility and it has to promote new ways of inclusive culture.
Resum: Biblioteca de Cecs en Xarxa, un projecte de polítiques culturals per a persones cegues és un estudi sobre l'accessibilitat cultural a Barcelona prenent en consideració la situació de les persones cegues i una proposta de polítiques culturals centrada en el mateix tema. Les fites de l'estudi són, en primer lloc, aconseguir un coneixement sòlid sobre el panorama de l'accessibilitat cultural als teatres, museus, cinemes, televisions i món literari i, en segon lloc, dur a terme una enquesta que serveixi per a avaluar la percepció de les persones cegues en relació amb aquest tema. Finalment, hi ha una proposta de polítiques culturals que consisteix en el desenvolupament d'una estructura pública anomenada Biblioteca de Cecs en Xarxa. Aquesta estructura hauria de liderar les accions publiques relatives a l'accessibilitat i promoure noves formes per tal d'assolir una cultura inclusiva.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Facultat de Ciències de la Comunicació. Treballs de màster i postgrau. Màster Oficial en Mitjans, Comunicació i Cultura
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Biblioteques ; Xarxes d'informació



100 p, 515.8 KB

1 p, 44.5 KB

5 p, 48.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Ciències de la Comunicació. TFM

 Registre creat el 2015-10-01, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir