To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/44561

Catàleg de serveis de la Biblioteca per als docents de la UOC
Camps-Pinós, Aida; Cervera-Farré, Albert
Universitat Oberta de Catalunya. Biblioteca
En motiu de les 14ès. Jornades Catalanes d'Informació i Documentació (2,3 i 4 de maç de 2016), l'equip de Serveis de Biblioteca per a l'Aprenentatge de la Biblioteca Virtual de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), presenta el seu catàleg de serveis per a la comunitat docent.
Con motivo de la "14ès. Jornades Catalanes d'Informació i Documentació" (2,3 y 4 de marzo de 2016), el equipo de Servicios de Biblioteca para el Aprendizaje de la Biblioteca Virtual de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), presenta su catálogo de servicios para la comunidad docente.
On the occasion of the "14ès. Jornades Catalanes d'Informació i Documentació" (2,3 and 4 march 2016), the Library Services for Learning team of the Virtual Library of the Universitat Oberta de Catalunya (UOC), presents its catalogue of services for teaching.
-docència
-docencia
-teaching
-catálogo de servicios
-catalogue of services
-catàleg de serveis
-Reference services
-Serveis al públic (Biblioteques)
-Servicios al público (Bibliotecas)
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Camps-Pinós, Aida; Cervera-Farré, Albert
Camps-Pinós, Aida; Cervera Biedma, Elisabet; Cervera-Farré, Albert; Mercadal-Torres, Àgueda; Pagès i Camps, Gerard; Santos-Hermosa, Gema
Santos-Hermosa, Gema; Caballos Villar, Almudena; Camps-Pinós, Aida; Cob, Elena; Nonó Rius, Brigit; Estupinyà Pinyol, Eva; Prats Prat, Jordi; Vidal Vidal, José; París Folch, María Lidón
 

Coordination

 

Supporters