Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2445/98250

Characterization of fruit products by capillary zone electrophoresis and liquid chromatography using the compositional profiles of polyphenols. Application to authentication of natural extracts
Navarro Reig, Meritxell; Núñez Burcio, Oscar; Saurina, Javier; Hernández Cassou, Santiago; Puignou i Garcia, Lluís
Universitat de Barcelona
-Polifenols
-Electroforesi capil·lar
-Cromatografia de líquids
-Polyphenols
-Capillary electrophoresis
-Liquid chromatography
(c) American Chemical Society, Books and Journals Division], 2014
Artículo
Artículo - Versión aceptada
American Chemical Society, Books and Journals Division]
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Puigventós, Lídia; Navarro Reig, Meritxell; Alechaga Silva, Élida; Núñez Burcio, Oscar; Saurina, Javier; Hernández Cassou, Santiago; Puignou i Garcia, Lluís
Franquet i Griell, Helena; Núñez Burcio, Oscar; Checa, Antonio; Saurina, Javier; Hernández Cassou, Santiago; Puignou i Garcia, Lluís
Pardo, Naiara; Vera, Alex; Barbosa, Sergio; Hidalgo-Serrano, Míriam; Núñez Burcio, Oscar; Saurina, Javier; Hernández Cassou, Santiago; Puignou i Garcia, Lluís