La imagen de Ecuador en la prensa española. Los casos de La Vanguardia, El país y El Periódico
Guamán Guadalima, Nelly Gabriela
Velázquez García-Talavera, Teresa, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2016
Descripció: 138 p.
Resum: La imagen que se proyecta de un país en los medios de comunicación no siempre saca a la luz todos los aspectos de éste. Las informaciones que son producidas por los mass media suelen enfocarse en ciertos ámbitos que destacan más o que se consideran que pueden ser de mayor interés para los receptores. Ámbitos como la política o la economía son los temas que más resaltan a diferencia de la migración o la cultura. En el caso del país sudamericano, Ecuador, esta aseveración es similar. La presente investigación muestra resultados en torno a la construcción de la imagen por parte de los diarios objeto de estudio. Para ello, nos hemos basado en el tratamiento, toma de decisiones del medio prensa y, por otro lado, presenta las formas de integración y consumo de los ecuatorianos residentes en Barcelona.
Resum: La imatge que es projecta d'un país en els mitjans de comunicació no sempre deixa veure tots els aspectes d'aquest. Les informacions que són produïdes pels mass media solen estar enfocades en certa àmbits que destaquen més o que es considera que poden ser de major interès pels receptora. Àmbits com la política o l'economía són els temes que més s'inclouen, a diferència de la migració o la cultura. En el cas del país sudamericà, Ecuador, aquesta asseveració és similar. La present investigació mostra resultats en torn a la construcció de la imatge por part dels diaris objecte d'estudi. Per tal d'obtenir els resultats, ens hem basat en el tractament, presa de decisions del mitjà prensa, i, per una altra banda, presenta les formes de integració i consum dels ecuatorians residents a Barcelona.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Facultat de Ciències de la Comunicació. Treballs de màster i postgrau. Màster Oficial de Recerca en Comunicació i Periodisme
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Equador en la premsa



138 p, 1.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Ciències de la Comunicació. TFM

 Registre creat el 2016-09-16, darrera modificació el 2023-03-03



   Favorit i Compartir