Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/99851
Títol: | Culinary and sensory traits diversity in the Spanish Core Collection of common beans (Phaseolus vulgaris L.) |
---|---|
Autor/a: | Rivera Pinzano, Ana Isabel; Casquero, Pedro; Mayo, Sara; Almirall Malivern, Antonio Rafael; Plans Pujolràs, Albert; Simó Cruanyes, Joan; Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Casañas Artigas, Francesc |
Altres autors: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
Abstract: | |
Matèries: | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Horticultura -Common bean -Genetic resources -Organoleptic characters -Culinary characterization -Domestication region -Water absortion -Pythium ultimum -Resistance -Landraces -Mongetes -- Cocció |
Drets: | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Tipus de document: | Article - Versió publicada Article |
Compartir: |