To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/86095
Title: | Sugar-and-acid profile of Penjar tomatoes and its evolution during storage |
---|---|
Author: | Casals Missio, Joan; Casañas Artigas, Francesc; Marti Renau, Raul; Cebolla Cornejo, Jaime |
Other authors: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
Abstract: | |
Subject(s): | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Producció vegetal -Tomatoes--Research -tomato landrace -alcobaca -ripening mutant -postharvest -quality -LYCOPERSICON-ESCULENTUM MILL -ORGANIC-ACIDS -UMAMI TASTE -FRUIT -FLAVOR -MUTANT -ENVIRONMENT -VARIETIES -ALCOBACA -QUALITY -Tomàquets -- Postcollita |
Rights: | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Document type: | Article - Published version Article |
Share: |