Abstract:
|
La idea neix amb la voluntat d'oferir una cervesa artesana de la màxima qualitat. A on les
cerveses que s'ofereixen són artesanes, amb ingredients integrals i naturals.
Laberint S.L. és una microcerveseria amb una capacitat productiva de 800 litres en cada
elaboració. Seguim el sistema d'elaboració tradicional anglès, utilitzant el mètode d'infusió simple
per macerar. El procés productiu és pràcticament manual, amb les mecanitzacions bàsiques
imprescindibles.
Les cerveses s'envasen sense pasteuritzar. El gas carbònic el genera de forma natural el llevat
que queda contingut a l'ampolla. Són cerveses vives, que evolucionen amb el temps. La
fermentació alcohòlica és una manera tradicional de transformació dels aliments per allargar-ne la
conservació que ens permet no addicionar cap conservant artificial a la cervesa. Els ingredients
que utilitzem són l'aigua, malt, llúpol i llevat.
Inicialment tan sols es distribuirà arreu de l'estat Espanyol a causa de la complexitat que hi ha
per vendre a l'estranger, ja que cada país té les seves normes en la venda de begudes alcohòliques. |