To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/105495

Quality and bioaccessibility of total phenols and antioxidant activity of calçots (Allium cepa L.) stored under controlled atmosphere conditions
Zudaire, Lorena; Viñas, Inmaculada; Abadias, Maribel; Simó Cruanyes, Joan; Echeverria, Gemma; Plaza, Lucia; Aguiló-Aguayo, Ingrid
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura
-Onions--Research
-Allium
-Controlled atmosphere
-Roasting
-Antioxidant activity
-Total phenolic content
-In vitro digestion
-Calçots
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Article - Submitted version
Article
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Zudaire Villanueva, Lorena; Viñas Almenar, Inmaculada; Abadias i Sero, Mª Isabel; Simó Cruanyes, Joan; Aguiló-Aguayo, Ingrid
Zudaire Villanueva, Lorena; Viñas Almenar, Inmaculada; Abadias i Sero, Mª Isabel; Simó Cruanyes, Joan; Echeverría Cortada, Gemma; Plaza, Lucía; Aguiló-Aguayo, Ingrid
Zudaire Villanueva, Lorena; Viñas Almenar, Inmaculada; Abadias i Sero, Mª Isabel; Simó Cruanyes, Joan; Echeverría Cortada, Gemma; Plaza, Lucía; Aguiló-Aguayo, Ingrid
Lafarga, Tomás; Viñas Almenar, Inmaculada; Bobo, Gloria; Simó Cruanyes, Joan; Aguiló-Aguayo, Ingrid
Zudaire Villanueva, Lorena; Viñas Almenar, Inmaculada; Simó Cruanyes, Joan; Sans, Silvia; Abadias i Sero, Mª Isabel; Aguiló-Aguayo, Ingrid
 

Coordination

 

Supporters