Abstract:
|
En els últims darrers anys, la restauració ha patit una gran transformació. Els seus serveis en general van més enllà de la simple demanda alimentària. Tant l’exigència dels comensals com la competitivitat del sector en les grans ciutats s’han vist incrementades.
Milers de restaurants s’atreveixen a participar en aquest joc de modes però no a tots els hi és possible permetre’s les facilitats que implica disposar del software necessari, per facilitar la gestió del seu personal, o la incorporació d’un membre qualificat en l’ús d’aquests suports informàtics.
Són molts els negocis familiars o microempreses que al créixer descobreixen que la restauració requereix oficines, un departament o una persona exclusiva per recursos humans i d’un suport informàtic per gestionar moltes de les seves funcions.
El present projecte té com a objectiu el desenvolupament d’un aplicatiu per la gestió de recursos humans ambientat en la restauració i destinat, concretament, a la restauració independent i tradicional. Va dirigit als autònoms i petites empreses en creixement que han augmentat la seva plantilla en els darrers anys i que es veuen amb la necessitat d’adquirir un software capaç d’organitzar, estructurar i automatitzar competències diàries que han de realitzar. En definitiva, un programa més específic i assequible econòmicament però a la vegada funcionalment idoni.
La solució és un programa en Excel anomenat GestRHR. |