Implantació dels requisits KO de IFS en una empresa de conserves de peix
Suárez Martín, Roberto

Data: 2016
Descripció: 83 p.
Resum: El treball es centra en l'aplicació d'IFS a una conservera situada a Sant Adrià del Besós i amb instal·lacions a Santonya. En aquesta última es realitza el madurat de l'anxova i l'ennvinegrat del seitó que són després transportats a la fàbrica de Sant Adrià del Besós on es duen a terme els processos que es descriuen als diagrames de flux de l'últim Annex. La importància d'aquest treball radica en aconseguir millorar el sistema per tal d'aconseguir passar els KO IFS de manera que l'auditoria no sigui suspesa immediatament.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [4313796]
Col·lecció: Facultat de Veterinària. Treballs de màster i postgrau. Màster oficial de Qualitat d'Aliments d'Origen Animal
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Conservesde peix



83 p, 1.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2018-01-17, darrera modificació el 2022-10-22



   Favorit i Compartir