To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/116559

Consumers' sensitivity to androstenone and the evaluation of different cooking methods to mask boar taint
Borrisser-Pairo, Francesc; Panella Riera, Nuria; Gil, Marta; Kallas, Zein; Linares, Beatriz; Egea, Marta; Garrido, MD, Maria Dolores; Oliver, Maria Angels
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. CREDA - Centre de Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària
-Consumer's choice
-Androstenone sensitivity
-Boar taint
-Cooking method
-Consumer
-Entire male pig
-Masking strategies
-Carn -- Indústria i comerç -- Residus
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Article - Submitted version
Article
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Borrisser-Pairó,, Francesc; Kallas, Zein; Panella Riera, Nuria; Avena, Maria; Ibáñez, Miguel; Oliver, Maria Angels; Gil Roig, José María
Panella Riera, Nuria; Blanch, Marta; Kallas, Zein; Chevillon, Patrick; Garavaldi, A.; Gil Roig, José María; Font i Furnols, Maria; Oliver, Maria Angels
Oliver, Maria Angels; Gil, Marta; Panella-Riera, Nuria; Blanch, M.; Font i Furnols, Maria; Kallas, Zein; Gil Roig, José María; Tacken, G.; Chevillon, Patrick; De Roest, Kees
Panella-Riera, Nuria; Blanch, M.; Kallas, Zein; Gil Roig, José María; Gil, Marta; Oliver, Maria Angels; Font i Furnols, Maria
Kallas, Zein; Gil Roig, José María; Panella-Riera, Nuria; Blanch, M.; Tacken, G.; Chevillon, Patrick; De Roest, Kees; Oliver, Maria Angels
 

Coordination

 

Supporters