To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/116557

Measuring consumers’ preferences for traditional and innovative pork products
Kallas, Zein; Candek-Potokar, Meta; Tomažin, Urska; Carolina, Pugliese; Aquilani, Chiara; Gil Roig, José María
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. CREDA - Centre de Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Aspectes econòmics
-Consumer's choice
-Consumers’ acceptance
-Consumers’ preference
-Pork products
-Carn de porc -- Indústria i comerç
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Article - Submitted version
Article
University of Zagreb
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Sánchez Toledano, Blanca Isabel; Kallas, Zein; Palmeros Rojas, Oscar; Gil Roig, José María
Kallas, Zein; Gil Roig, José María; Panella-Riera, Nuria; Blanch, M.; Tacken, G.; Chevillon, Patrick; De Roest, Kees; Oliver, Maria Angels
Oliver, Maria Angels; Gil, Marta; Panella-Riera, Nuria; Blanch, M.; Font i Furnols, Maria; Kallas, Zein; Gil Roig, José María; Tacken, G.; Chevillon, Patrick; De Roest, Kees
 

Coordination

 

Supporters