To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/116557
Title: | Measuring consumers’ preferences for traditional and innovative pork products |
---|---|
Author: | Kallas, Zein; Candek-Potokar, Meta; Tomažin, Urska; Carolina, Pugliese; Aquilani, Chiara; Gil Roig, José María |
Other authors: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. CREDA - Centre de Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari |
Abstract: | |
Subject(s): | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Aspectes econòmics -Consumer's choice -Consumers’ acceptance -Consumers’ preference -Pork products -Carn de porc -- Indústria i comerç |
Rights: | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Document type: | Article - Submitted version Article |
Published by: | University of Zagreb |
Share: |