Abstract:
|
Desenvolupament teòric, el projecte cooperatiu inter-cicles: "Fes servir el que no val! Creació d'una innovació que doni solució a un problema ambiental real del sector alimentari, Personal del projecte: Alumnes de segon del CFGS de Processos i Qualitat, CFGM de Forneria, Pastisseria i Confiteria, CFGM de Elaboracions de Productes alimentaris, docents de FOL, EIE, Projecte i Síntesi. Criteris del projecte: Creació un projecte on queden recollides les UF's dels mòduls transversals (Projecte/Síntesi, EIE i FOL) Ha de donar solució a un problema real Els grups de treball constaran de alumnes dels tres cicle Constitució fictícia d'una empresa i gestió de RR.HH Construcció d'un prototip (la viabilitat del producte) Pla de producció Entregables i exposicions orals com avaluació del projecte i del alumne. L'objectiu del projecte és que, sota la tutela d'un equip docent, l'alumnat sigui capaç de crear, produir i comercialitzar un producte innovador en el que la matèria primera sigui un residu alimentari, aplicant de forma pràctica i transversal, els coneixements de les assignatures dels cicles. Els nous mètodes d'aprenentatge, són eines útils pel docent, que aporten beneficis valuosos, en quan a l'aprenentatge significatiu dels alumnes, sempre que s'aconsegueixi superar els esculls de la seva implantació. |