Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10230/16244

És viable l'obertura d'un McDonalds a Berga? : Estudi de creació i de viabilitat
Carrasco Zurita, Tamara; Gómez Toro, Isabel Maria; Masnou Rabat, Guillem; Torrents Lapuerta, Francesc
Universitat Pompeu Fabra. Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials; Bosch, Antoni (Bosch-Domènech)
Aquest estudi pretén mostrar si seria viable l’obertura d’un McDonald’s a la localitat de Berga tenint en compte que aquesta és una població reduïda i de mentalitat tradicional però que alhora presenta avantatges pel fet de ser una important zona de pas cap als Pirineus. Al treball queda reflectida la inviabilitat del projecte només per la població de Berga i es quantifica i valora el nombre de persones foranes necessàries perquè fos rentable el negoci.
-Cadenes de restaurants
-McDonald's (Empresa)
-Restaurants de menjar ràpid
-Berga (Catalunya) -- Condicions econòmiques
-Empreses -- Creació
-332 - Economia regional i territorial. Economia del sòl i de la vivenda
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Trabajo/Proyecto fin de carrera
Universitat pompeu Fabra
         

Mostrar el registro completo del ítem