Título:
|
Pressurization of milk by industrial size equipment: effect on whey protein denaturisation
|
Autor/a:
|
Bravo, F. I.; López-Fandiño, R.; Molina, E.; Noriega, L.; Felipe Cuyàs, Xavier
|
Otros autores:
|
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries |
Fecha de creación:
|
11-2008 |
Materia(s):
|
Llet--Proteïnes Indústria lletera |
Derechos:
|
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/) |
Páginas:
|
2 p. |
Tipo de documento:
|
Objeto de conferencia |
Compartir:
|
|