Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/39471

Pressurization of milk by industrial size equipment: effect on whey protein denaturisation
Bravo, F. I.; López-Fandiño, R.; Molina, E.; Noriega, L.; Felipe Cuyàs, Xavier
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
11-2008
Llet--Proteïnes
Indústria lletera
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
2 p.
Objeto de conferencia
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
Poster whey protein Madrid.pdf 843.2 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Rodríguez-Alcalá, L. M.; Felipe Cuyàs, Xavier; Noriega, L.; Márquez-Ruiz, G.; Juárez, M.; Fontecha, J.
Guerrero-Navarro, Alfons Eduard; Ríos-Castillo, Abel Guillermo; Ripolles-Avila, Carolina; Zamora, Anna; Hascoët, Anne-Sophie; Felipe Cuyàs, Xavier; Castillo Zambudio, Manuel; Rodríguez-Jerez, José Juan