Estudio para la implantación de un ERP en una empresa textil
Aguilar Sánchez, Antonio
Sánchez Castelló, José María, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2009
Descripció: 114 p.
Resum: Hoy en día los sistemas ERP's son muy importantes para el aumento de la productividad, control y eficacia de las empresas. Con este estudio se ve la importancia de estos sistemas y cómo cubren las necesidades de una empresa textil que hemos analizado. Para lograrlo, en este estudio se ve la importancia de los sistemas ERP's y su historia, para una mejor compresión; se exponen las características de la empresa, para una visión clara de su funcionamiento y se observa con más detalle los diferentes sistemas ERP's elegidos, sectoriales o no, para elegir cual de ellos es el que mejor se adaptaría a la empresa según unos criterios fijados.
Resum: Avui dia els sistemes ERP's són molt importants per a l'augment de la productivitat, control i eficàcia de les empreses. Amb aquest estudi es veu la importància d'aquests sistemes i com cobreixen les necessitats d'una empresa tèxtil que hem analitzat. Per aconseguir-ho, en aquest estudi es veu la importància dels sistemes ERP's i la seva història, per a una millor comprensió; s'exposen les característiques de la empresa, per a una visió clara del seu funcionament i es veu amb més detall els diferents sistemes ERP's escollits, sectorials o no, per a escollir qual d'ells és el que millor s'adaptaria a l'empresa segons uns criteris fixats.
Resum: Nowadays the ERP systems are very important for increasing the productivity, control and efficiency of the company. With this study we see the importance of this and how it meets the needs of the textile company that we have analyzed. To achieve, in this study we see the importance of the ERP systems and its history, for a better understanding; we expose the company characteristics, for a clear view of its operation; and look deep into details of different ERP's elected, industry-specific solutions or not, to choose which one is best suited to the company according to the established criteria.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Indústria tèxtil ; Direcció i administració -- Processament de dades ; Recursos informatius ; Direcció i administració



114 p, 1.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-04, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir