Desenvolupament d'un gestor únic de certificats digitals
Fernández Fusté, Rubén
Rifà Pous, Helena
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2009
Descripció: 60 p.
Resum: Aquest projecte s'ha desenvolupat en l'àmbit de la seguretat informàtica i té com a objectiu la creació d'una aplicació que permeti la gestió dels certificats digitals de diferents aplicacions i tecnologies a la vegada i de forma conjunta, estalviant a l'usuari gestionar-los de forma individual. Al mateix temps aquest projecte pretén disminuir la complexitat d'alguns aspectes de la seguretat als que no tots els usuaris dels certificats digitals hi estan familiaritzats.
Resum: Este proyecto se ha desarrollado en el ámbito de la seguridad informática y tiene como objetivo la creación de una aplicación que permita la gestión de los certificados digitales de diferentes aplicaciones y tecnologías a la vez y de forma conjunta, ahorrando al usuario su gestión de forma individual. Al mismo tiempo este proyecto pretende disminuir la complejidad de algunos aspectos de la seguridad a los que no todos los usuarios de los certificados están familiarizados.
Resum: This project developed in the area of the computer security aims to achieve the creation of an application for the management of the digital certificates of different applications and technologies simultaneously and of joint form, saving the user it's management of an individual form. At the same time this project tries to diminish the complexity of some aspects of the security to which not all the users of the certificates are acquainted.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Transmissió digital de dades ; Autentificació ; Internet ; Mesures de seguretat



60 p, 431.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-04, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir