Development of a tool for the construction of "ground truth" for complex color images with text
Torne Berga, David
Karatzas, Dimosthenis (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2009
Descripció: 48 p.
Resum: Aquesta memoria resumeix el treball de final de carrera d'Enginyeria Superior d'Informàtica. Explicarà les principals raons que han motivat el projecte així com exemples que il·lustren l'aplicació resultant. En aquest cas el software intentarà resoldre la actual necessitat que hi ha de tenir dades de Ground Truth per als algoritmes de segmentació de text per imatges de color complexes. Tots els procesos seran explicats en els diferents capítols partint de la definició del problema, la planificació, els requeriments i el disseny fins a completar la il·lustració dels resultats del programa i les dades de Ground Truth resultants.
Resum: Esta memoria resume el trabajo de final de carrera de la Ingeniería Superior de Informática. Explicará las principales razones que han motivado la realización del proyecto así como ejemplos que ilustran la consecuente aplicación. En este caso se intentará resolver la actual necesidad que hay en tener datos Ground Truth para los algoritmos de segmentación de texto para imágenes de color complejas. Todos los procesos serán explicados en los diferentes capítulos partiendo de la definición del problema, la planificación, los requerimientos y el diseño, hasta una completa ilustración de los resultados del programa y de los datos de Ground Truth resultantes.
Resum: This thesis summaries the work of the Computer Engineering of degree project. It will explain the main reasons to do the project as well examples that illustrated the resulting application that will try to solve the need, in this case for the creation of Ground Truth data sets for algorithms of complex color text segmentation. All the processes of the creation will explained in different chapters from the definition of problem, the work plan, the requirements and the design, to a complete illustration of the resulting software and corresponding data sets.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Imatges ; Processament ; Informació ; Sistemes d'emmagatzematge i recuperació



48 p, 3.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-04, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir