Mapa web interactiu de Barcelona
Mañé Solé, Juli
Ganyet, Josep M.
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2009
Descripció: 76 p.
Resum: L'objectiu principal d'aquest projecte és crear un sistema que permeti generar i gestionar un mapa de navegació interactiu per a la web i per qualsevol àmbit. Per aconseguir-ho, el projecte està dividit en dos parts: el mapa de navegació i el gestor de continguts. La primera part és una interfície gràfica on hi hauran diferents menús amb les seves categories, cadascuna amb els seus filtres, i per últim, un menú per seleccionar diferents nivells de zoom. El gestor de continguts, la segona part del projecte, és l'eina que permet gestionar via web tots els aspectes relacionats amb la configuració del mapa i la gestió de continguts (menús, punts del mapa, punts d'interès i rutes).
Resum: El objetivo principal del presente proyecto es crear un sistema que permita generar y gestionar un mapa de navegación interactivo para web y para cualquier ámbito. Para lograr dicho objetivo, el proyecto se dividide en dos partes: el mapa de navegación y el gestor de contenidos. La primera es una interfaz gráfica donde habrá varios menús con sus categorías, cada una con sus filtros, y por último un menú para seleccionar distintos niveles de zoom. La segunda parte del proyecto, el gestor de contenidos, es una herramienta que permite gestionar vía web todos los aspectos relacionados con la configuración del mapa y sus contenidos (menús, puntos del mapa, puntos de interés y rutas).
Resum: The main objective of this project is to create a system to generate and administer an interactive navigation map for web into any scenario kind. To achieve this purpose, the project is divided in two parts: navigation map and a content management system. The first one, is a graphical user interface make it by a set of menus with their categories, with them filters, and finally, another menu to set between different zooms levels. The second one, content management system its use to manage all the navigation map's parameters and data stored (menus, map's point, sightseeing) by web.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Pàgines web ; Desenvolupament ; Cartografia digital ; Internet



76 p, 3.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-04, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir