Título:
|
Optimización de la calidad de la canal y de la carne en el aturdimiento de cerdos y corderos con dióxido de carbono
|
Other titles:
|
Proyecto de investigación y desarrollo tecnológico
|
Autor/a:
|
Velarde Calvo, Antonio
|
Otros autores:
|
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries; Espanya. Ministerio de Educación y Ciencia. Dirección General de Investigación |
Fecha de creación:
|
13-11-2007 |
Materia(s):
|
Benestar animal Carn de porc -- Anàlisi |
Derechos:
|
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/) |
Páginas:
|
10 p. |
Tipo de documento:
|
Informe |
Compartir:
|
|