Estudio de rendimiento y funcionalidad sobre diferentes soluciones de virtualización
García Calahorro, Alberto
Prieto Blázquez, Josep
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2009
Descripció: 69 p.
Resum: La virtualització és una técnica que té els seus origens a la dècada dels seixanta i que s'ha anat desenvolupant d'una manera desigual fins als nostres dies. Amb ella es pot simular diverses màquines dintre d'un mateix computador. Durant el transcurs d'aquest projecte, es veurà l'estat actual d'aquesta tecnologia, es farà un estudi de rendiment de diferents components del hardware del nostre computador i per últim, es mostrarà l'aplicació que s'ha desenvolupat per treure profit de les característiques de les màquines virtuals, mitjançant la creació, gestió i modificació a partir d'un interface Web.
Resum: La virtualización es una técnica que tiene sus orígenes en la década de los sesenta y que se ha ido desarrollando de manera desigual hasta nuestra época. Con ella se puede simular varias máquinas dentro de un mismo computador. Durante el transcurso de este proyecto, se verá el estado actual de esta tecnología, se realizará un estudio de rendimiento sobre diferentes componentes del hardware de nuestro computador y por último, mostraremos la aplicación que se ha desarrollado para sacar provecho de las características de las máquinas virtuales, mediante la creación, gestión y modificación a través de un interface Web.
Resum: The (PC) virtualization has its origin in the 60's decade and it has been developed in an irregular way until today. With this technique we can emulate some PC inside only one. In this project we will see the state of the art of this technology dude to a study with several VM and over different hardware parameters. After this study we will explain the design and development of an application to create, modify and administer the VM with a Web interface.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Sistemes virtuals (Informàtica)



69 p, 912.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2010-09-07, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir